söndag 25 januari 2009

Vinterrevy, Markaryd,

Hemma igen efter ett faktiskt efterlängtat besök i Markaryd eftersom jag fick träffa större delen av min gamla AMP-klass, shit vad jag saknar er. Skratta och gråta med er, träna och öva med er, showa loss med er och stå på scen med er. Helt underbart att träffa så många igen.

Helgen (lörd-sön) Spenderades alltså nere i lilla hålan Markaryd tillsammans med MrGavin, tack för att du orkade följa med:) Anledningen till besöket var ju att den nuvarande Allmänna show och Musikalklassen (AMP) hade premiär för sin vinterrevy och det är ju lite av tradition att vi "Gampare" kommer ner och tittar på revyn och efteråt har premiärfest tillsammans med de nya eleverna.

Vi hoppade av bussen 15.30 vid stationen och såklart väldigt mycket nostalgi att vara tillbaka. Hämtade nyckeln till lokalen vi skulle ha festen i och sova. Dumpade grejerna och drog och käkade Pizza på Merlins, mycket gott. Tiden tickade vidare och vår lilla trupp traskade vidare och mötte upp några andra ur klassen och det blev kramkalas igen. Gick vidare till Kulturhuset och träffade mer folk, gamla lärare och tittade på Showen. Det var såååååååå duktiga så :D Otroligt roligt att se även om det även var lite blandade känslor då man själv stog på den där scenen för ett år sen.

Gick sen vidare till FBU-stugan och fixade lite med dricka och snacks och sen började folket trilla in. Umgicks med nya och gamla AMPare och nya och gamla LUSare och t.o.m MrGavin träffade folk han kände från Falkenberg, världen är liten. Kul att också få säga om så ett kort hej till Lill-Hamp. Var längesen man sågs och det är roligt att träffa vänner man inte sett på länge :)

Fick sova hos Lill-Bellis vilket för väldigt skönt att slippa att sova på bara ett liggunderlag och några filtar. Roligt att ses igen, du får se till att komma upp och hälsa på hit snart.!
Frukost blev pommes och sen bar det av hemåt och vi somnade allihop på bussen men jag hann lösa lite suduko. :D

Sitter nu här hemma och funderar över helgen och alla händelser. Men har varit så roligt att träffa er alla igen. Hela helgen har bara varit kanon. Tack alla som var där och gjorde den så bra. Vi ses igen på vårshowen hopppppas jag verkligen.

Sliten och seg nu. Film och kanske lite godis.

Tack för att du följde med. Helgen hade inte varit lika rolig utan dig.

/E


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar