fredag 5 april 2013

Fredag, återhämtning och god mat.

Fredag och snart helg. Ikväll blir det Klubb Orange och det ska bli skoj men först ska det hinnas med lite annat pyssel. Receptionsmöte, leda boxpass, fixa pass(som i gå till farbror blå och fixa. Inte friskispass ;) och umgås med världens bästa mamma. Solen skiner precis som igår och det hoppas jag att det håller i sig! Det må va kallt men efter denna vintern är solen så otroligt välkommen. D-vitamin ja tack!

Nu ligger frukosten gott i magen. Haregrynsgröt toppad med lingonsylt, äppelmos och sojamjölk till det. Även en shake med mumsiga Whey Complete Peach/passion. Den smaken får mig att tänka på sommarn. När man varit ute och sprungit en varm sommardag och sen förberett en shake till återhämtningen redan innan man drog ut. Så står den där kall och go i kylen när man kommer tillbaka. Återhämtning är viktigt efter träning. Glöm ej!

Käkade på LibanDeli med en kompis häromdagen. SÅ gott :D
Världens mest fantastiska katt sussar så sött.
Klarblå himmel och gymmet helt för mig själv. Bra start på dagen!  Skönt att gymma när det inte är öppet. Man behöver inte stressa och inte slåss om redskap ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar