söndag 16 juni 2013

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Sådär ja, sicken helg det varit. Känns som den började nyss och helt plötsligt är slut. Men tiden går ju fort när man har roligt sägs det ju!

Fredags var en lugn dag då jag var rätt krasslig. Låg hemma i princip hela dagen tills jag kravlade mig in till stan och träffade Brooke en sväng. Efter att missbedömt när sushistället stängde hamnade på på Munchies. Inte fy skam det minsann. Ska man käka burgare ska man göra det på ett bra ställe. Till och med Amerikanen tyckte det var gott. Det får väl vara ett helt okej betyg.

Annars har det hunnits med jobb, examensfest i Linköping, tillbaka till Jkpg till födelsedagsfirande av en kompis som till och med slutade med utgång. Väldigt lugn och nykter sådan då det idag har varit jobb hela dagen. Lite sömn nån gång ibland överlever man ju på. Det var en mycket trevlig kväll.

Avslutade helgen lite spontant med en cykeltur med Anna. Utforskade lite nya stigar vid vattenledningsparken och det var ju rätt vanskligt då vi hamnade bland rätt mycket bråte med stock och sten. Men lika kul för det! Trotsade förkylningen och kände mig piggare och okej i kroppen. Vädergudarna var dock inte direkt på vår sida så det började regna efter en stund och man var ju inte direkt ren och fin när man kom hem och det var rätt kallt. Men som det heter "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Men nu har jag inga bra kläder egentligen heller^^ Men det löser sig så småningom. Men är ju härdad efter vintern så ingen solskenscyklist här inte. Lite regn kan man tåla! Men hoppas på mindre av den varan i morgon bitti dock.

Nu är det dags att sova gott.

Ska det va hamburgare ska det va goda sådana! Tips, prova. 
Lite smårolig cykelskylt i Linköping. :-)
Lite lerigt, men kom lindrig undan. Kommer värre tillfällen.
Långklänning lördagen till ära. Med tanke på mina snygga blåmärken på benen lär det bli en hel del av den varan de kommande veckorna. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar