måndag 1 juli 2013

Lagom sliten, musikalnörderi och pannkakor.

Vilken fantastiskt rolig helg det har varit. Utmanande, lärorik, inspirerande, jobbig, superkul, mycket träning och mycket skratt. Den har innehållt det mesta. Kändes som träningsvärken skulle ta kål på en igår men man överlevde och idag är det nästan helt borta. Nu är man supertaggad att sätta ihop ett nytt boxpass inför hösten och komma igång med passen igen. Kör ju dock ikväll i city på sommarschemat så kom och träna!

Kroppen är lagom mör inifrån och ut. Mycket mat, lite för mycket gottemat och diverse gosaker. Blir skönt att komma tillbaka i de vanliga rutinerna nu. 

Helgen avslutades med ett par timmars städning kombinerat med att öva sånger inför bröllopet nästa helg. Stackars grannar som fick höra två låtar på repeat om och om igen. Då jag blev på riktigt gött sånghumör övergick jag sedan till att sjunga till lite favoritmusikallåtarna. Grannarna fick stå ut med mycket skön(?)sång igår. Sen blev det till att dimpa ner i soffan och titta på en av favoritmusikalerna, nämligen Les Misérables. Den senaste inspelade musikalfilmen som levererade ovanligt bra. Eller skådespelarna levererade fantastisk bra vissa av dem. Den rekomenderar jag att ni ska se! Satt och lyssnade igenom många av låtarna och bara njöt!

Nu är det dags att ladda för en ny vecka och faktiskt har jag börjat räkna ner lite till semestern.
2 veckor kvar....

Fantastisk god efterrätt. Choklad/nötbrownie, vaniljgrädde och en röra med olika bär.
Bra med låttips!
Les Misérables och proteinpannkakor. Winwin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar