måndag 30 april 2012

Härlig helg!

Det har varit en riktigt bra helg! Först bowlingen i fredags och sen åkte vi ut till Visingsö i lördags. Var väldigt skönt att komma iväg lite från stan och komma ut lite på landet. Det kanske låter cheesy men det är så om man är uppvuxen på landet och sen är bosatt i stan. Det är lixom ett annat lugn och ingen stress. Likadant när jag åker hem till mitt föräldrahem. All stress och oro bara rinner av och man får lite ny energi. 

Vistelsen på Visingsö blev i vilket fall helt kanon! Sightseeing på öa av John, hälsa på diverse djur som kycklingar, katter, hästar, spindlar och div ;) Djurälskare som jag är blir jag sådär lite smålycklig av alla djur med undantag för spindlarna då. Vi grillade, gjorde asgod potatisgratäng och sallad till det. God dricka och massa roliga sällskapsspel! Och det hade ju inte blivit alls lika bra utan sånt härligt sällskap. Inte nog för att Friskis är ett kanonjobb så har jag fått väldigt många nya vänner :) 

Och det är så härligt att umgås med människor som ger energi tillbaka. Som visar att de uppskattar att umgås med en. Det är så många som tyvärr tar mer energi än vad det ger tillbaka. Och då menar jag ingen speciell just nu men i allmänhet. Vänskap handlar ju om att ge och ta lika mycket. Tyvärr har vi väl alla nån gång ägnat för mycket energi på människor som inte ger det samma tillbaka. Så ta vara på de människor som ger lika mycket som du, de som gör dig glad och får dig att känna dig uppskattad. De är oftast guldkorn. 

Nu är det dags att snöra på sig löpdojjerna och ge sig ut i det fina vädret. Hoppas det håller i sig hela dagen så att vi får en fin Valborg! Kvällen är lite oplanerad men hoppas den levererar bra. Det blir ju vad man gör det till ;) 


Sällskapsspel! John och Emelie, Oscar fick inte plats i bilden :(


Helt okej utsikt ;)


Hästar är verkligen fina djur. Saknar att rida. 
Kanske skulle ta tag i det igen. 


Så gott käk! :D


Twister! Här med Oscar och John! Oscar vann typ jämt. :D


Roligaste och stressigaste kortspelet! :D 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar